mooie boekenwinkel in west terschelling

Wees welkom in onze winkel

Specialist in Eilander boeken

Het echtpaar Nol en Corrie Funke namen samen de zaak over van hun voorganger en hebben in verschillende fases de winkel verbouwd en vergroot en in de loop der jaren het assortiment uitgebreid.

Het pand waar de winkel gevestigd is bevind zich in de Boomstraat te West Terschelling. Centraal in het dorp, op honderd meter afstand van de ‘Brandaris’ en van de passantenhaven.

Sinds 2007 hebben wij; Michiel Funke en Cora van Herwaarden, het familiebedrijf overgenomen van Nol en Corrie Funke, die het na 40 jaar wel tijd vonden om het stokje over te geven.

Na een grondige verbouwing in 2007 hebben we de winkel een nieuwe frisse uitstraling gegeven die precies bij ons past. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende artikelen. Naast een breed assortiment boeken verkopen we ook wenskaarten, tijdschriften, kantoorartikelen en is onze benedenverdieping vol met speelgoed en spellen!

We zijn niet bij een organisatie aangesloten en kunnen zelf bepalen wat we in- en verkopen in onze winkel. Dit is een hele uitdaging maar we hebben gemerkt dat onze gasten het leuk vinden dat er, naast een volledig boekenassortiment, eens wat anders staat als in andere boekhandels. Er is een speciale hoek ingericht met Terschellinger boeken en ook de afdeling met maritieme boeken is ruim gesorteerd.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen in onze boekwinkel. Het moet fijn zijn om binnen te komen en met een goed gevoel onze winkel weer uit te lopen.

Wilt u ook dit eilandgevoel van rust en ruimte om te lezen ervaren? Kom dan gerust bij ons een kijkje nemen.
U bent van harte welkom bij ons in de winkel!

Lukt dit helaas niet dan hopen we dat we u hier van dienst te kunnen zijn in de webwinkel waar we zoveel mogelijk producten hebben gezet om online bij ons te kunnen bestellen.
Staat het artikel niet in de webshop maar wilt u dit toch graag bestellen, dan is er de mogelijkheid om ons een email te sturen ( zie onze contactgegevens).

Team Boekhandel Funke