ONLINE 30 oktober 2020 – Posted in: Overig

Sinds 29 Oktober zijn we ONLINE met onze nieuwe webshop!!

We hebben ons best gedaan om een zo compleet mogelijk assortiment in onze webshop te zetten.
Kunt u het alsnog niet vinden in de shop; aarzel niet en stuur ons een verzoek via de email.

Michiel Lublink van byMIC design heeft het gehele ontwerp op zich genomen. Deze oud-Terschellinger kent onze winkel erg goed en voelde goed aan waar we naar op zoek waren. Een overzichtelijke webshop / website waar je het gevoel moet krijgen dat je in onze fysieke winkel shopt.
De foto’s op de site zijn door Marieke Feenstra gemaakt, Wad of Wonders. Zij is al jaren een goede bekende van ons en voorziet ons naast haar mooie ansichtkaarten die we in de winkel verkopen altijd van mooie foto op verzoek.

Beide bedankt voor de prettige samenwerking!

« Lutineprijs , Terschellinger literatuurprijs.
Nieuwe Eilandthriller »