Boekverkoper van het jaar 7 augustus 2021 – Posted in: Overig – Tags: , , , , , ,

Feest! Onze Marlies staat op de longlist om boekverkoper van het jaar te worden.

Stichting Elspeet organiseert jaarlijks de Boekverkoper van het Jaar-verkiezing om de enthousiaste, servicegerichte boekhandelaar te belonen voor zijn of haar werk.

En enthousiast is ze! Met veel liefde, interesse en  passie staat ze voor u klaar. Literatuur, historische romans, fantasy, jeugdboeken, feelgood en soms een thriller of een reisverhaal, alles leest ze graag. Daardoor kan ze veel mensen helpen om datgene te vinden wat ze zoeken.  Stemmen kan tot eind augustus via de link op Facebook of via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc24ccBep5CtSvKigG6tKbNTDDYgHGWXACWdrB0AFfaLqC5tg/viewform
Nu barst de strijd tussen de genomineerden los. Op 1 september wordt de shortlist bekend gemaakt, met de vijf boekhandelaren die de meeste stemmen ontvingen. Een zeskoppige jury kiest vervolgens de Boekhandelaar van het Jaar, die de Albert Hoogeveen bokaal in ontvangst neemt. De uitreiking vindt eind september plaats.
« Speelgoedwinkel
Zomerlezen LINDA actie »