Speelgoedwinkel 12 november 2021 – Posted in: Overig – Tags: , , , , ,

Waar halen Sinterklaas en de Pieten toch al die leuke cadeautjes?

Bij Boekhandel Funke natuurlijk!

Een lekker spannend boek, een fijne roman, een gezellig spel voor de hele familie of een mooie puzzel. Maar ook voor Lego, Playmobil, Topmodel, Sleigh, Djeco, 999games, Qwixx, SkipBo en meer kun je bij ons terecht. HetΒ  hele jaar door hebben wij veel keus maar met Sinterklaas in het land barst de winkel bijna helemaal uit zijn voegen van het speelgoed en de vele boeken. Zo is er voor iedereen wel wat te kiezen.

Voor de allerkleinste hebben we een leuk assortiment kleurboeken, kleuren en plakken, kleuren met water, spelletjesboeken en natuurlijk het boek van De Zoete zusjes vieren Sinterklaas.

« PAPERCLIP
Boekverkoper van het jaar »