Nieuw Terschellinger kinderboek 15 maart 2022 – Posted in: Overig – Tags: , , , , , , ,

Eilandkind.
Het nieuwste boek van Tamara Vrieswijk-Spijkerboer is weer een prachtig kinderboek. Dit keer gaat het over Bente een eilandkind die geniet van al het moois dat Terschelling biedt.
Haar zus Daniëlle heeft er werkelijk schitterende tekeningen bij gemaakt.
Een echte aanrader!!

Zodra je Eilandkind openslaat word je meegenomen in een ontdekkingstocht over het eiland Terschelling, door middel van prachtige illustraties en korte rijmende teksten. De prenten zorgen voor een feest der herkenning voor jong én oud. Dit boek is een musthave voor een ieder die Terschelling in zijn hart draagt.

De zussen Tamara en Danielle delen de liefde voor het eiland Terschelling, wat tot uiting komt in dit prachtige prentenboek. Tamara is werkzaam als kinderen jeugdtherapeute in haar eigen praktijk op Terschelling en schreef eerder het prentenboek ‘Papa is een zeeman’. Daniëlle, die in Eilandkind het eilandgevoel in prachtige prenten heeft weten te vangen is kunstenaar en woonachtig in Arnhem.

« Terschelling in de 20e eeuw
PAPERCLIP »